Hürriyet Bilfen Anaokulu
Terzioğlu caddesi Kaleyolu arkası Hürriyet İlkokulu yanı Merkez/Van

VİZYON

Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilgi ve becerileri ön plana çıkaran kültürel ve sanatsal etkinliklere önem veren hayal gücünü destekleyen eğitim anlayışı ve Aile katılımına olan desteği ile bilinen Ulusal düzeyde tanınan ve tercih edilen bir marka kurum olmaktır.

MİSYON

Hüriyyet Bilfen Anaokulu okul öncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip eden sadece çocuklarımıza değil yetişkinlerede günümüz toplumsal ve eğitim koşullarına uygun bilgiler vererek her açıdan Van ilinin en iyi ve diğer benzer kurumlara liderlik edebilecek okullardan biri olmayı hedef edilmiştir.

BAŞARILAR

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER İLÇE BİRİNCİLİĞİ-BEYAZ BAYRAK - BESLENME DOSTU OKUL -OKULUM TEMİZ-eTWİNNİNG KALİTE ETİKETİ ÖDÜLÜ

NORMAL

09.00-14.00